opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Veganistisch koken

€ -,--

Veganistisch koken wordt steeds populairder omdat groenten hartstikke gezond en veelzijdiger zijn dan je denkt. Na de kookles ‘veganistisch koken’ zet jij moeiteloos lekkere veganistische gerechten op tafel. We behandelen technieken als blancheren, stomen en koken, en je leert hoe je groenten zo bereidt dat ze knapperig, kleurrijk en vol vitamines blijven. Natuurlijk komen ook diverse salades, groenteschotels en pasta's aan bod. Wie goed vegetarisch wil leren koken boekt de kookles "veganistisch koken". Snel inschrijven dus!

Goed om te weten

De kookles ‘veganistisch koken’ vindt plaats op een dag/tijdstip/locatie naar keuze en duurt drie uur. Je krijgt in principe privéles, maar kunt de kookles ook boeken voor een klein groepje van maximaal 4 personen. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​