opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Zoet & Toet

€ -,--

Altijd al willen weten hoe je een crêpe flambeert, een crème brûlée maakt of chocolade tempereert? Je zoete dromen komen uit tijdens de kookles ‘Zoet & Toet’. Je leert alle basistechnieken voor het bereiden van de meest fantastische toetjes, taartjes en andere snoeperijtjes. Zo’n indrukwekkend grand-dessert maak je binnenkort dus gewoon zelf!

Goed om te weten

Zoet & Toet is in principe een privéles, maar kan ook geboekt worden voor een clubje van maximaal vier personen. De kookles duurt ongeveer drie uur en vindt plaats op een dag en locatie naar keuze. Boek je ook een van onze andere kooklessen, dan krijg je korting! 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​