opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Boter bij de vis

€ -,--

Vis klaarmaken lastig? Niet als je les hebt gehad van de Kookparty-brigade. Tijdens deze drie uur durende kookles leer je alles over het herkennen, schoonmaken en bereiden van allerhande vissoorten. Makreel, zalm, kabeljauw of pangasius fileer en serveer jij straks zonder enige moeite. Dol op zeevruchten? Dan laten we die ook aan bod komen. Jij bepaalt welke koers we varen!

Goed om te weten

Je krijgt privéles van onze ervaren kok op een dag/locatie naar keuze. Liever met een clubje? Je kunt de kookles boeken voor maximaal vier personen. Geef je je ook op voor andere Kookparty kooklessen, dan krijg je korting. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​