opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Soepen en sauzen

€ -,--

Eet jij nog altijd soep uit blik en saus uit een flesje? Niet meer doen! Zelf een soep of saus maken is makkelijker dan je denkt, en ook nog eens veel lekkerder. Tijdens deze kookles leer je alles over het trekken van een krachtige bouillon (dé basis voor een smakelijke soep) en het maken en garneren van diverse soepen en sauzen. Een kookles waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Goed om te weten

De kookles ‘Soepen en Sauzen’ duurt drie uur en kan op iedere gewenste dag en locatie worden gegeven. Je kunt deze les boeken voor 1 tot maximaal 4 personen. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​