opc_loader

Boerenpret

229,00

Kookparty boerenpret is een workshop dat mensen opnieuw wil laten kennismaken met onze boeren. Het idee is om terug te gaan naar de bron, terug naar de basis. Het is immers de boer die hard werkt op zijn land, zijn dieren verzorgt en de gewassen ziet groeien. En uiteindelijk belandt het voedsel dat zij produceren op onze bordjes. Daarom organiseert Kookparty gezellige workshops waarbij je samen met vrienden, collega's of familie heerlijke recepten van eigen bodem bereidt. Je kunt kiezen uit een gevarieerd menu, waaronder bijzondere gerechten zoals blini's met kaviaar van rode bietjes, mosterdsoep met kaastoast en kabeljauw stamppot. De Nederlandse keuken blijkt veelzijdiger te zijn dan je misschien denkt!

Natuurlijk mogen ook de Hollandse nagerechten niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Arnhemse meisjes met bananenmousse en de onmisbare boerenjongenssaus? En als dessert kun je genieten van een lekker kopje koffie met daarbij knapperige bokkenpootjes, schokker moppen of Friese Oranjekoek. Het leuke aan Kookparty is dat wij suggesties geven, maar jij kunt uiteindelijk zelf bepalen welke gerechten je wilt bereiden tijdens jouw 'Boerenpret' workshop. Hierbij houdt Kookparty ook rekening met eventuele allergieën of dieetwensen, zodat iedereen kan meegenieten.

'Boerenpret' is dan ook een uitstekende keuze als teamuitje, familiefeest of voor welke gelegenheid dan ook. Door samen te koken en te genieten van heerlijk eten, staan we even stil bij het belang van de boer en zijn werk. Het is een mooie manier om respect te tonen voor de mensen die ons dagelijks voorzien van voedsel rechtstreeks van het land. Dus waar wacht je nog op? Duik de keuken in en beleef een gezellige en smaakvolle Kookparty met jouw favoriete mensen!