opc_loader

Boerenpret

229,00

Het is allemaal terug te leiden naar de boer. De boer die dag in dag uit op z’n land aan het werk is, zijn dieren verzorgd, gewassen ziet groeien. Dag na dag. Tot het moment dat het op jouw bordje komt. Kookparty wil iedereen opnieuw kennis laten maken met onze boeren. Terug naar de bron, terug naar de basis.

Bereid samen met vrienden, collega's of familie een aantal heerlijke recepten van eigen bodem. Blini’s met kaviaar van rode bietjes, mosterdsoep met kaastoast, kabeljauw stamppot; de Nederlandse keuken is veelzijdiger dan je denkt!

Ook de Hollandse nagerechten zijn om te watertanden. Wat denk je van Arnhemse meisjes met bananenmousse en natuurlijk niet vergeten de boerenjongenssaus. En als afsluiter een kop koffie met knapperige bokkenpootjes, schokker moppen of Friese Oranjekoek.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden. Het leuke is; wij geven de suggesties en jij stelt je eigen ‘Boerenpret in de Hooiberg’ samen. Heeft iemand een allergie of dieet? Dan kunnen de gerechten daarop worden aangepast.

Boerenpret in de Hooiberg is een uitstekende keuze als teamuitje, familiefeest of elke andere gelegenheid. Deze party is te boeken op onze Kookparty locatie in Schelluinen, in een echte hooiberg. Het kan ook zijn dat je zelf een locatie hebt die aansluit op dit thema.

Zin in een oer-Hollands avontuur met ingrediënten van eigen bodem, gekweekt door onze eigen boeren? Boek dan de Kookparty Hollands Glorie Boerenpret in de Hooiberg!