opc_loader

Tapas

229,00

Oh, die vakantie in Spanje, wat was dat een genot! Moeiteloos haalt u zich dat leuke terrasje in de zon voor de geest, waar u die heerlijke gamba’s met knoflook heeft gegeten. Of at u daar nu die goddelijke Spaanse ham, met gebakken dadels en spek ernaast? En weet u nog, dat restaurantje bij de haven waar ze gefrituurde spiering, balletjes in tomatensaus en pittige aardappeltjes serveerden? Waar u van de serveerster de gefrituurde inktvis mocht proeven? En waar ze van die verrukkelijke olijven bij het brood hadden? Zoete gevulde paprika, gazpacho, en ach, die kabeljauwkroketjes, u droomt er nog steeds van! Kom, hoe heten die ook alweer?

Het is hoog tijd voor een tongstrelend vakantiemoment in uw dagelijks leven. Kookparty kan u daar uitstekend bij helpen met de Tapas Party. Al uw smakelijke herinneringen hebben wij voorhanden, en met uw vragen en suggesties werken wij een workshop voor u uit waarmee u zich zo weer in Spanje waant. Dus nodig uw leukste collega’s, vrienden en familie maar uit! Kookparty leert u in de Tapas Party heerlijke, authentiek Spaanse hapjes maken.

Een eenvoudige workshop met een verbluffend resultaat. Omdat u ook wel eens iets anders wilt leren koken en eten. Na de workshop laten u en uw gezelschap zich de tapas heerlijk smaken, en kan u de mooiste verhalen van uw vakantie de revue nog eens laten passeren. En deze zomer wordt het vast een stuk gezelliger in Spanje! Olé! Leuk om te doen met vrienden, familie of je volleybalteam. Er is eigenlijk altijd wel een goede reden om een Tapas Party te boeken.