opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Chocolade workshop

Gek op chocola? Dan wil je de Choco Party niet missen. Leer alles over cacao en chocolade en maak de goddelijkste lekkernijen. Gezellig, creatief en lekker!

Hoe werkt het?
Onze kookconsulent is een expert op het gebied van chocolade en vertelt jullie hier alles over. Je komt te weten waar chocolade vandaan komt, maar ook hoe je het moet bewerken, hoe je ermee decoreert en hoe je ermee kookt. Uiteraard maken we ook diverse lekkere gerechten waarin chocolade de hoofdrol speelt. Yummm…

Stel zelf je chocolade workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De choco party kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het maken en versieren met chocolade? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt zelf de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
Voor chocoholics natuurlijk! Ook leuk als teamuitje, surpriseparty of familiedag.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​