opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

World food workshop

Chinees, Japans of toch maar Italiaans? Kookparty heeft dé oplossing voor twijfelaars: de World Food Party. Met elkaar maken jullie kleine gerechtjes uit verschillende wereldkeukens. Dat is nog eens gevarieerd eten!

Jullie kiezen zelf een aantal landen en maken onder leiding van de kookconsulent een aantal lekkere hapjes uit de bijbehorende keukens. Japanse sushi, Amerikaanse chicken wings, Franse crêpes, alle combinaties zijn mogelijk. Daarna is het een kwestie van lekker proeven en uitwisselen.

Voor wie?
Een World Tour Party is altijd leuk. Regel een club vrienden, nodig je familie uit of boek deze party als straatfeest. Succes verzekerd! Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​