opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

High tea workshop

Feestelijk, leuk en lekker: de High Tea Party is een van onze populairste Kookparty’s. Topidee voor een vrijgezellenfeest of een vriendinnendag.

Hoe werkt het?
Onder leiding van onze consulent maak je samen met je vriendinnen, familie of collega’s de heerlijkste zoete en hartige hapjes klaar. Natuurlijk mag je zelf bepalen wat er op tafel komt. Cupcakes, sandwiches, scones, alles kan. Daarna is het een kwestie van thee zetten en… smullen maar!

Stel zelf je high tea workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De high tea party kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het maken van high tea? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt zelf de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
Voor theeleuten en gezelligheidsdieren is de High Tea Party één groot feest. Leuk voor een vrijgezellenfeest, babyshower of andere bijzondere gelegenheden.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​