opc_loader

Kookworkshops geven

Kookworkshops geven met Kookparty

Ben jij gek op koken en zoek je een leuke baan of bijbaan als zzp’er? Kom werken bij Kookparty! Wij zoeken kookconsulenten die culinaire workshops op locatie willen geven. Je werkt fulltime of parttime over heel Nederland en kunt je eigen culinaire invulling geven aan de workshops. 

Het leuke aan het geven van kookworkshops voor Kookparty is dat wij op zoek gaan naar klanten en jij doet waar jij het beste in bent; het geven van een spetterende kookworkshop. Je geeft begeleiding aan verschillende groepen; kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of opdrachten voor familiegelegenheden. Soms wordt je ook ingezet om als een kok aan huis aan de slag te gaan waarbij je vers voor een groep gaat koken.

Je wordt betaald per opdracht en je kiest zelf wanneer je inzetbaar bent voor het geven van kookworkshops. Ben jij een echte foodie, vind je het leuk om met mensen te werken en beschik je over een eigen auto? Meld je dan nu aan en pak je kans, Wie weet mag jij ons team van kookconsulenten komen versterken!


 

Terug