opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Choco party

€ -,--

Een van Kookparty’s favoriete feestjes doen we uiteraard ook speciaal voor uw kinderen: de Chocoparty! De ogen van alle kinderen gaan glinsteren bij het zien van een chocoladefontein, een volle mousse of luchtige chocotaart, warme fondue met fruit en chocolade lollies. Liever een brownie dan een boterham, en bij een romige chocolademelk kiest elk kind het liefst nóg iets van chocolade! We nemen het de kinderen niet kwalijk, we begrijpen het zo goed, nietwaar? Bij Kookparty hoeft u geen reden te hebben om een Choco Party voor uw kinderen, vrienden, familie en buren te boeken. Regelrechte zin in chocolade is voor ons genoeg en onze kookconsulenten geven deze Kookparty zeven dagen per week, het hele jaar door.

Natuurlijk leent de Choco Party zich uitstekend voor een verjaardagsfeestje, een afscheid en een vakantiemiddag. Of om met alle kleinkinderen de liefste oma van de wereld eens goed in het zonnetje te zetten. Wij schuiven gezellig bij de kinderen aan om de keukentafel en leren ze alles wat ze willen weten van chocolade. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​