opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Sushi party

€ -,--

Sushi workshops uitsluitend voor volwassenen? Nee hoor, ook voor kinderfeestjes is een Sushi Party ontzettend leuk! Kinderen willen ook steeds meer “trendy” eten en de ingrediënten die je vaak als kind niet lekker vindt, zoals rauwe vis, avocado en zeewier, zijn eenvoudig te vervangen door meer “kindvriendelijke” ingrediënten! Heerlijks sushi hapjes met gekleurde rijst en stukjes omelet en komkommer, of lekkere sushi met gerookte kip en perzik. Of wat dacht u van snoep sushi met een spekje in plaats van een plakje zalm …. En als alles klaar is echt met stokjes eten, hoe leuk is dat?


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​