opc_loader

Taarten workshop

229,00

Iedereen houdt van taart. We geven er graag een weg en nog liever krijgen we er een. Een taart is een feestje. We bladeren door de mooiste kookboeken, scrollen door sites vol prachtige foto’s en werpen stiekeme blikken op de vitrine van elke bakker die we passeren. We dromen er zelfs van! Met de Cake Party laat Kookparty zien dat wij weten hoe belangrijk het maken van een goede taart kan zijn. En Kookparty weet wat een voldoening het geeft om met elkaar een mooie taart maken. Bestaat er iets beters? Jawel: samen nóg een fraaie taart maken!

In een 2,5 tot 3 uur durende workshop maakt u met Kookparty wel drie taart- of gebakrecepten, waar u maar zin in heeft. Gewoon in uw eigen huis of op locatie, omringd door de mensen met wie u dit plezier wilt delen. Onze kookconsulent heeft voor u een uiteenlopende keur aan taarten en is natuurlijk ook benieuwd naar uw eventuele wensen. Altijd al iets met marsepein, fondant of icing willen doen? Of houdt u meer van een hartige taart? Kookparty draait haar hand er niet voor om en heeft een antwoord op alles.

Onze Cake Party is een fantastische ervaring. De trots die u voelt wanneer u uw eigen taart uit de oven of de koeling haalt! En dan laat Kookparty u ook nog achter met onze recepten. Zo kunt u elke week een feest bedenken bij een taart en een onvergetelijke indruk maken op uw gasten!

Voor wie?
Superleuk om te doen met familie, een babyshower, een vrijgezellenfeest ( je eigen bruidstaart maken ) of als activiteit met je vriendenclub.