opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Rol van spinazie, zalm en boursin

0,00

Rol van spinazie, zalm en boursin

Bereiding 20 minuten
Baktijd 25 tot 30 minuten
Koelkast 3 uur
 
Dit culinaire gerecht op basis van spinazie, zalm en boursin zal een feest zijn om te serveren.

 

Ingrediënten
  • 500 g gehakte spinazie
  • 5 eieren
  • 250 g boursin met look en tuinkruiden
  • 250 gerookte zalm
  • peper
 
1. Verwarm uw oven op 210 graden en leg de FLEXIPAT op de geperforeerde ovenplaat.
 
2. De spinazie laten uitlekken om zoveel mogelijk vocht te verwijderen. Klop in een kom, de eieren los tot een omelet, voeg wat peper en zout toe. Voeg er de spinazie aan toe met de hoge temperatuur spatel. Giet de bereiding in de flexipat en strijk alles effen met een spatel. Laat de bereiding gedurende 25 tot 30 minuten bakken in de oven op 210 graden.
 
3. Laat de bereiding wat afkoelen en plaats er een SILPAT en een aluminium rooster overheen. Draai het geheel om en haal de FLEXIPAT weg. Bedek de koek met de kruidenkaas en daarna met de zalm. Rol het geheel stevig op en wikkel het in een doorschijnende folie. Laat in de koelkast 3 uur rusten. Koud serveren, eet smakelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​