opc_loader

Workshop chocolade maken Sneek

Workshop chocolade maken

Chocola maken leert u tijdens de chocolade workshop van Kookparty! Bij de Kookparty kunt u terecht voor diverse workshops individueel, voor 2, 4, 6 of meer personen bij thuis of op locatie in Sneek. Door de diverse thema’s en invullingen van de workshops boekt u bij ons voor jong en oud, altijd leuke culinaire ervaring.

Boek de Kookparty voor de leukste chocolade workshops!

Onze chocolade workshops zijn een ideale activiteit voor onder meer teamuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of als gezellig dagje uit met vrienden en vriendinnen.

Kookcursussen voor iedereen

Bij de Kookparty geven we dan ook verschillende workshops met als thema chocolade. Zo kunt u bij ons zelf chocola maken, een workshop chocolade bonbons volgen of een chocola party aanvragen. Onze kookconsulent zal u alles vertellen over de eigenschappen van chocolade, het temperen en vormen van chocola en het maken van prachtige decoraties. In de chocola workshop gaat u zelf aan de slag met diverse technieken om chocola om te toveren tot iets bijzonders, persoonlijks en smaakvols. Loopt het water u al in de mond? Voor meer informatie onze chocolade workshops en over thema’s kunt u altijd bij ons terecht. Stuur ons een e-mail, vul het online contactformulier in voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen!

0,00