opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

kinderfeestje Biessum

Hoe vind je nou een verjaardagspartijtje in de omgeving van Biessum, dat voor iedereen gezellig is en waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes een geweldige tijd beleven? Een kinderfeestje organiseren kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Welke activiteit? Wat als het regent? Hoe zit het met vervoer? Met een Kookparty verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon. Wij komen namelijk naar je toe en zorgen ervoor dat de jarige job een fantastische verjaardag heeft. Geen gedoe met halen/brengen, het kan gewoon bij je thuis en iedereen kan eraan meedoen. Je kunt kiezen uit heel veel leuke kinderworkshops van zelf taart maken, bonbons maken, cupcakes bakken en versieren met heerlijke chocolade en fondant tot een heuse kookquiz. Wat gaan we doen? Je kiest een leuke thema en de gerechtjes die jullie willen koken. Onder begeleiding van onze kookconsulent worden jullie in groepjes verdeeld en gaan jullie als één team een tafel vol lekkernijen samen bereiden. Klaar? Aan tafel en de buikjes rond eten. Geen friet bij de MC Donalds, maar een compleet kookfeestje met zelf gemaakte gerechtjes. 

 Onze leukste Kookparty’s voor een kinderfeestje:


Goed om te weten
Een Kooparty kinderfeestje duurt drie uur. Wij geven workshops voor kinderen vanaf 5 jaar aan huis of op een locatie mits er een keuken aanwezig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Samen koken is altijd leuk!

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​