opc_loader

weekend weg Bergambacht

Ja, een weekend weg in Bergambacht! Eindelijk tijd om even te ontspannen en leuke dingen te doen. Lekker koken hoort daar natuurlijk ook bij. En met een kookworkshop van Kookparty is jouw weekend weg helemaal geslaagd.

Waarom uit eten als je lekker kunt koken in je vakantiewoning

Samen snijden, kneden, hakken en mengen. De tafel mooi dekken en een goede fles wijn opentrekken. Proeven, lachen, bijpraten en genieten. Zo wordt het een weekend om nooit te vergeten.

De leukste activiteiten tijdens een weekend weg

Culinair genieten met familie of vrienden, een weekend weg als vrijgezellenfeest of met de collega's. Een verrassing voor een verjaardag, een tafel vol met lekkernijen. Alles vers zelfgemaakt onder professionele begeleiding van onze kookconsulent. Het kan allemaal en wij helpen je graag bij de culinaire invulling.

Wat is er nodig in het vakantiehuisje?

Een keuken met standaard apparatuur. Denk hierbij aan een oven, koelkast, een fornuis, een werkblad en een bijzettafel. Makkelijk en gezellig, je kiest een thema, wij sturen jouw lekkere suggesties, jij maakt een keuze en op de afgesproken tijd en datum komen wij langs voor een spetterende Kookparty!

Een Kookparty is te boeken in vele thema’s.

Of je nu een avond uitgebreid wil koken, ’s middags wil genieten van een lekkere lunch of op zoek bent naar een grappige kookquiz, alles kan. We komen gewoon naar je vakantiehuisje, dus je kunt je sloffen aanhouden. Een paar leuke tips voor een weekendje weg:

0,00