opc_loader

Babyshower

€ -,--

Verwacht u iets heel bijzonders: binnenkort bevalt u van uw kindje. Of misschien is je beste vriendin in verwachting? Het kan ook zijn dat u voor het eerst grootouder wordt en uw (schoon)dochter iets heel bijzonders wilt schenken. Omdat het moment om je te verheugen over het wonder van een kind is aangebroken! Kookparty legt de voorpret op deze grote gebeurtenis in uw leven vast in een bijzondere Babyshower Party, die wij geheel naar uw wensen inrichten: u stelt het gezelschap van uw voorkeur samen en wij creëren de heerlijkste gerechten die u zich kunt voorstellen.

Gewoon in de intimiteit van uw eigen huis of op een door de klant afgesproken locatie. Zodat jullie in alle rust volop kunnen genieten van elkaar en het eten. De babyshowerworkshop van Kookparty is echt een intiem cadeau voor iedere moeder. Wil je iets lekkers maken met chocolade, bijvoorbeeld chocoladetruffels? Of heeft u liever een elegante High Tea? Het kan zijn dat je al begint te watertanden bij de gedachte aan heerlijke zelfgemaakte tapas of simpelweg trek hebt in allerlei soorten cupcakes... De kookconsulente van Kookparty stelt graag een originele babyshower workshop speciaal voor jou samen.

Uw ideeën en suggesties worden zorgvuldig verwerkt tot een onvergetelijk evenement. Kookparty zorgt ervoor dat je met een glimlach terugkijkt op de pre-party spanning tijdens het babyshowerfeest.

Aanbevolen artikelen: