opc_loader

BBQ in Aalbeek 

Het wordt weer tijd om een barbue te organiseren! Met de BBQ workshops en menu’s van Kookparty heeft u altijd iets te vieren en serveert u gegarandeerd verassende gerechten op tafel. Een avondje gezellig samen zijn met vrienden of familie, een barbecue les als cadeau het kan allemaal. Onder leiding van de kookconsulent gaan jullie zelf de barbecuegerechten voorbereiden en dit bij je thuis of op locatie in Aalbeek . Is alles klaar? Op naar de barbecue…Verras uw gasten op een andere manier met een heerlijke barbecue workshop van Kookparty.Of u nu uw verjaardag viert, een tuinfeest organiseert, het eten moet regelen na een sportevent of zomaar iets te vieren heeft…een barbecue leent zich hier altijd voor.Onze BBQ workshops:
Barbecue workshop Around the world

U wilt graag een BBQ organiseren maar dan op een hele andere manier. U bent op zoek naar een culturele verrijking voor de smaakpapillen. Wat gaat het worden? Frans, Grieks, Turks, Spaans of toch Italiaans? Eigenlijk kunt u maar moeilijk kiezen uit al die heerlijke gerechten. Goed nieuws: u hoeft helemaal niet te kiezen met de BBQ workshop around the world

Barbecue workshop à la minute

U kent het wel, u wordt op een ochtend in het weekend wakker en het is stralend weer. Het is een perfecte dag voor een spontane actie. U pakt uw picknickmand, een goed boek en de wegwerpbarbecue. Dan moet alleen het eten nog snel geregeld worden. Maar hoe? Tijdens deze BBQ workshop leert u hoe u eenvoudig thuis de gerechten voor een spontane barbecue goed kunt voorbereiden. Tijd voor de BBQ à la minute.

Barbecue workshop Indian Flavours

Laat u meevoeren naar het kleurrijke India door de heerlijke geuren van de specerijen die in de Indiase keuken gebruikt worden. Maak onder begeleiding van onze kookconsulente zelf uw Naanbrood en rooster de lekkerste kebab en met curry gekruide vis op de BBQ. Heerlijk culinair genieten in Indiase sferen met de barbecue workshop Indian Flavours.

Barbecue workshop Tapalicious

Ontdek heerlijke recepten die u meenemen in een wereld van smakelijke BBQ tapas. U zult versteld staan van alle lekkernijen en het resultaat. Dit belooft een avond van optimale ontspanning en heerlijk genieten te worden met de tapas barbecue workshop van Kookparty!

Makkelijk en gezellig bij je thuis of op locatie!

Wat heeft u nodig? Een barbecue, verder een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven, koelkast, een fornuis, een werkblad en een bijzettafel. Dit kan makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig in uw vakantiewoning tijdens een weekendje weg.