opc_loader

Kookparty boot_2

Kookworkshop op een boot | Koken met Kookparty

Wil je graag een uniek culinair avontuur beleven? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je altijd al willen koken tijdens een boottocht? Dan is de Kookpartyboot iets voor jou! Deze exclusieve boot is beschikbaar voor allerlei feestelijke gelegenheden. Of je nu 's ochtends of 's middags wilt vertrekken, je kunt samen met je gezelschap genieten van een heerlijke kookworkshop op de Kookparty boot. En het beste van alles is dat je zowel binnen in de kombuis als buiten op het dek kunt deelnemen aan een kookworkshop. 

Stel je eens voor: koken en eten tegen de achtergrond van een prachtige zonsondergang. Het is een ervaring die je echt moet meemaken. Neem even de tijd om te ontspannen, adem in, adem uit en geniet van alles wat de Kookpartyboot te bieden heeft. Of je nu met een groep van 6 of 12 personen komt, er is genoeg ruimte voor iedereen op de boot. Voordat je vertrekt, ontvang je een welkomstdrankje en krijg je een rondleiding over de boot. Je wordt ook geïnformeerd over de veiligheidsvoorschriften, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je avontuur op het water. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten, dankzij Kookparty!

De Kookpartyboot ligt aangemeerd in de haven van Stad aan 't Haringvliet, gelegen op het prachtige eiland Goeree Overflakkee. Hier kun je aan boord stappen en je culinaire avontuur beginnen. De boot is beschikbaar van maart tot en met oktober, dus informeer naar de mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Tijdens de kookworkshop op de Kookpartyboot word je begeleid door ervaren koks, die je alle geheimen van de keuken zullen bijbrengen. Of je nu een beginnende kok bent of al wat meer ervaring hebt, iedereen is welkom aan boord. Het programma van de workshop kan worden aangepast aan jouw wensen en behoeften, zodat je een gepersonaliseerde ervaring hebt. Het menu van de kookworkshop wordt zorgvuldig samengesteld door de koks en is gevarieerd en verrassend. Denk aan heerlijke streekgerechten, verse vis en schaal- en schelpdieren uit de omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten, zodat je kunt genieten van de smaken van de regio. Je leert niet alleen nieuwe gerechten bereiden, maar ook over de achtergrond en oorsprong van de ingrediënten.

Tijdens de workshop kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals het bereiden van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Je krijgt de kans om je kookkunsten te laten zien en samen te werken met je gezelschap. De koks staan altijd voor je klaar om je te helpen en tips te geven, zodat je gerechten perfect lukken. Na het bereiden van de heerlijke gerechten staat er natuurlijk een feestelijke maaltijd op het programma. Je kunt genieten van een privédiner op het dek van de boot, met uitzicht op het prachtige landschap. Proef de heerlijke gerechten die je samen met je gezelschap hebt gemaakt en geniet van de bijzondere sfeer aan boord.

Kookparty biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals een wijnarrangement of een cocktailworkshop. Hierbij leer je niet alleen gerechten bereiden, maar ook de perfecte drankjes combineren. Dit maakt je culinaire avontuur op de Kookpartyboot nog specialer en compleet.

 

Kortom, een kookworkshop op de Kookpartyboot is een unieke en onvergetelijke ervaring. Of je nu een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, deze boot biedt alles wat je nodig hebt. Stap aan boord en beleef een culinair avontuur om nooit te vergeten!

Terug