opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kinderfeestje high tea Doesburg

Koken met kinderen is hot! In navolging van alle populaire kookprogramma's op televisie, kunt u de kinderen met hun kinderpartijtje trakteren op een kinderfeestje high tea. Een van de kookconsulenten van Kookparty zal bij u langs komen en de kinderen de lekkerste gerechten leren maken. Al vanaf 8 jaar en ouder kunnen de kinderen deelnemen. In de buurt van Doesburg is er geen betere aanbieder van workshops te geven. Bovendien betaalt u een vaste prijs voor een kookfeest, of er nu 2 of maximaal 10 kinderen aan deelnemen. Hebben uw kinderen altijd al een high tea willen leren voorbereiden of bonbons leren maken? Of het versieren van cupcakes, als uw kinderen wellicht iets jonger zijn. Dit behoort namelijk tot de mogelijkheden van onze Kookparty workshops. Zelfs het bakken van een heuse (verjaardags)taart is mogelijk. Daarnaast kunt u ook een leuk thema meegeven aan het kinderpartijtje, zoals een piratenfeest of een prinsessenpartijtje. Voor aanvang van het kinderpartijtje ontvangt u van onze medewerkers een boodschappenlijst, waar alle ingrediënten op staan voor de ongeveer twee uur durende workshop van uw keuze. Zo weet u ook precies wat u nodig hebt als u op een later tijdstip de geleerde recepten nog eens wilt maken en weet u zeker dat u alles in huis heeft. Omdat u één vaste prijs betaalt, tot een maximum van 10 deelnemende kinderen, weet u precies waar u aan toe bent. De kinderen leren heerlijk koken en worden lekker bezig gehouden. En het leukste is wellicht dat u na afloop samen alles op kan eten. Kookparty neemt u graag het werk uit handen, dus neem vooral contact met ons op, omtrent onze vele mogelijkheden. Wij weten zeker dat er iets bij uw specifieke wensen past.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​