opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kinderfeestje koken Assen

De Kookparty kookworkshops zijn de leukste in uw omgeving. Onze gespecialiseerde kookconsulenten komen gewoon bij u thuis en geven de kinderen een onvergetelijk kookfeest. Of u nou 2 of 10 kinderen uitnodigt, wij komen u graag helpen. Omdat wij hoogwaardige gerechten willen leren maken, geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar. Zo weten we zeker dat de kinderen het niveau aankunnen en het voor alle kinderen leuk blijft. Bovendien steken de kinderen er ook echt iets op tijdens het 2 uur durende kinderpartijtje. En dat alles voor een vaste prijs. Voor de twee uur durende kookworkshop heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u, bijvoorbeeld met de allerkleinsten, cupcakes gaan versieren. De wat oudere kinderen zijn misschien meer geïnteresseerd in het bakken van een taart of het maken van bonbons. En er is zelf de mogelijkheid tot het leren verzorgen van een luxueuze high tea. Overleg dus altijd even met één van onze consulenten, om te bepalen wat het beste bij uw kinderen past. Voordat de dag van de feestelijkheden aangebroken is, ontvangt u van onze medewerkers een boodschappenlijst, waar alle benodigde ingrediënten op staan. Zo kunt u het gerecht eventueel later nog eens overdoen en weet u zeker dat u alles in huis heeft. Als u nu echt geen tijd heeft om de boodschappen zelf te doen, kan de consulent dit ook voor u doen, tegen een kleine meerprijs. In uw omgeving zult u geen betere kookfeestjes voor kinderen vinden dan bij Kookparty. Omdat wij gespecialiseerde kookconsulenten hebben, is bijna alles mogelijk. Een specifiek gerecht? Speciale dieetwensen? Wij helpen u graag te bepalen wat het beste bij uw wensen past. Neem dus snel contact met u op, dan vertellen wij u er graag alles over.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​