opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Origineel kinderfeestje

De Kookparty kookworkshops zijn de leukste in uw omgeving. Onze gespecialiseerde kookconsulenten komen gewoon bij u thuis en geven de kinderen een onvergetelijk kookfeest. Of u nou 2 of 10 kinderen uitnodigt, wij komen u graag helpen. Omdat wij hoogwaardige gerechten willen leren maken, geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar. Zo weten we zeker dat de kinderen het niveau aankunnen en het voor alle kinderen leuk blijft. Bovendien steken de kinderen er ook echt iets op tijdens het 2 uur durende kinderpartijtje. En dat alles voor een vaste prijs. Bonbons maken, een overheerlijke taart bakken, een high tea verzorgen of cupcakes versieren. De kinderen kunnen al deze heerlijkheden en meer leren op een van onze kookworkshops. Sommige disciplines zijn wellicht te hoog gegrepen voor de allerjongsten, dus overleg vooral met een een van de ervaren Kookparty consulenten. Bovendien kunnen zij advies geven over het aankleden van het kinderpartijtje, zoals een leuk prinsessen- of piratenthema. In aanloop naar het feestje ontvangt u een boodschappenlijstje, die voor de gekozen workshop nodig zijn. Als u later de gerechten nog eens na wilt maken weet u dan ook precies wat u hiervoor nodig heeft. De twee uur durende workshop vliegt voorbij, maar bezorgt de kinderen een onvergetelijke ervaring, waar ze enorm veel profijt van hebben. In uw omgeving zult u geen betere kookfeestjes voor kinderen vinden dan bij Kookparty. Omdat wij gespecialiseerde kookconsulenten hebben, is bijna alles mogelijk. Een specifiek gerecht? Speciale dieetwensen? Wij helpen u graag te bepalen wat het beste bij uw wensen past. Neem dus snel contact met u op, dan vertellen wij u er graag alles over.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​