opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Ras el Hanout

0,00

Ras el Hanout

 
Dit is een mengsel van gemalen specerijen, wortels, boombast en bloemen. Dit mengsel bestaat uit 10 tot 25 verschillende ingrediënten en ieder heeft zijn eigen versie van Ras el Hanout. In Mediterrane winkels is Ras el Hanout kant en klaar te koop, maar hier is een eventuele versie om zelf te maken.

Ingrediënten
4 kruidnagels
6 pimentkorrels
1 tl gemberpoeder
1 tl komijnzaad
1½ tl zware peperkorrels
1¼ tl korianderzaad
¼ tl cayennepeper
1½ tl kaneelpoeder

Maak met een vijzel alle specerijen heel fijn (eventueel kan dit ook met de staafmixer of keukenmachine). Bewaar Ras el Hanout op een koele, droge en het liefst donkere plaats.
 
 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​