opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Vrijgezellenfeest in Hardinxveld-Giessendam, tips en ideeën

Gaat jouw beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en zoek je een goed idee voor een vrijgezellenfeest? Een Kookparty is precies wat je nodig hebt. Samen koken is hartstikke leuk! Bovendien kan iedereen eraan meedoen en ben je niet weersafhankelijk.
 


 

Een Kookparty doe je trouwens gewoon op locatie. We komen dus naar jullie toe. Wel zo gemakkelijk als jullie ook nog iets anders willen drinken dan fris. Een paar tips voor de leukste vrijgezellen-kookfeestjes:

  • Erotische bonbons: maak zelf de meest sensuele bonbons als cadeau voor de aanstaande bruid of bruidegom.
  • Cupcake Party of High Tea Party: ideaal voor bruiden, bruidsmeisjes, aanstaande schoonmoeders en andere keukenprinsessen.
  • My Weddingcake: maak zelf een spectaculaire bruidstaart!
  • Mannen vs Vrouwen: team bruid strijdt tegen team bruidegom. Daarna gezellig met elkaar eten.
  • Hamburger-battle: zeer geschikt voor de bruidegom in spé en zijn vrienden. Kook zelf een opvallende, stoere hamburger en win een prijs!
     


 

Super leuk, gezellig en lekker!

De kookworkshops van Kookparty zijn fantastische tijdsbesteding voor een vrijgezellenfeest omdat wij een geruime keuze aan diverse kookworkshops hebben. Of je nu vaker hebt gekookt met vriendinnen of als het de eerste keer is dat je  zoiets leuks probeert. 

 

Wil je receptiehapjes maken, een mini bruidstaart, of gezellig met de vrienden of vriendinnen lekker koken. U kunt bij ons een Kookparty boeken in de middag of in de avond, waarbij je zelf de gerechten van de Kookparty kunt samenstellen of laat je verrassen door de creativiteit van onze kookconsulenten. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​