opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een Kookparty als vrijgezellenfeest

Heeft u plannen voor een vrijgezellenfeest? Wat dacht je van samen eens lekker te koken, of heerlijke gerechten te maken. Kookparty geeft kookworkshops voor vrijgezellenfeestjes waarbij jij zelf de invulling kan geven. Wil je receptiehapjes maken, een mini bruidstaart, of gewoon gezellig met de vrienden of vriendinnen lekker koken. U kunt bij ons een Kookparty boeken in de middag of in de avond, waarbij je zelf een menu kunt samenstellen of laat je verrassen door de creativiteit van onze kookconsulenten. Ontdek ook de leukste tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest: een eigen bruidstaart maken, de hightea party, bonbons maken, tapas vrijgezellenparty, en wat dacht u van love and cooking een heerlijke 5 gangen menu met 'zn allen koken. Dit allemaal bij u aan huis of op locatie als activiteit tijdens een weekendje weg. Ontdek het hier de leukste vrijgezellenfeesten van Kookparty!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​