opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Après Ski

€ -,--

Het ultieme wintersportgevoel, maar dan gewoon bij je thuis? Boek dan eens een Après Ski Wintermenu. Met elkaar bereid je een vier- of vijfgangenmenu dat in een Tiroler Gasthof niet zou misstaan. We beginnen de avond goed met een lekkere rozen-frambozenscroppino, gevolgd door een paddenstoelenbouillon met fazantenborst. Het hoofdgerecht? Raclette met boerenham, aardappeltjes en garnituur. Houd vooral plek over voor het dessert: winterse appel-cranberrycrumble met room… Heidi, Peter! Aan tafel! 

Wil je gezellig met elkaar aan de slag, dan koken jullie dit diner onder leiding van de consulent. Geen zin om je uit te sloven? Dan duiken we gewoon zelf de keuken in. Allergieën of diëten zijn trouwens geen probleem.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​