opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Najaarsstorm

€ -,--

Brrr… de dagen worden korter en de eerste najaarsstorm jaagt over het land. Tijd om lekker binnen te zitten en uitgebreid te koken. Uiteraard met ingrediënten die in de herfst en winter volop verkrijgbaar zijn. Wat dacht je van een zuurkoolsalade met gerookte eendenborst? Of een bospaddenstoelensoepje met portobello? Het hoofdgerecht mag er ook wezen: kruidige goulash, geroosterde groenten en smeuïge aardappelpuree. Als afsluiter een heerlijk zoete panna cotta met wintermandarijntjes en tongstrelende honing-kaneelbonbons. Het najaar is helemaal zo slecht nog niet!

Onder leiding van de Kookparty consulent bereiden jullie dit diner met elkaar. Maar je kunt er ook voor kiezen om ons het werk te laten doen. Is er iemand in de groep met een allergie of dieet, dan kan het menu worden aangepast.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​