opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Let it snow!

€ -,--

Laat de winter maar komen. Binnen is het goed toeven met deze hartverwarmende Dinner Party. Terwijl buiten de sneeuwvlokken neerdwarrelen, verschijnen er ook op jullie borden een flink aantal witte ingrediënten. Geitenkaas, tongschar, witte chocolade, macadamianoten, kokosrasp… Let it snow! Het ‘let it snow' menu bestaat uit verrassende gerechten, waaronder een salade met gerookte eendenborst, sinaasappeltimbaaltjes, vistartelettes en een verrukkelijke dessertpudding.

Jullie bereiden dit uitgebreide vier- of vijfgangendiner onder leiding van de kookconsulent. Dat kan gewoon bij je thuis, maar ook op je vakantieadres of op een andere locatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons te laten koken. Allergie of dieet? Dan passen we het menu aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​