opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Koude neuzen lekkernijen

€ -,--

Dé manier om lekker op te warmen tijdens de feestdagen? Onze dinner party ‘Koude neuzen lekkernijen’. Samen gezellig een vijfgangendiner maken dat bestaat uit fantastische gerechten. En daar mag best een beetje drank in zitten. Goed voor de bloedsomloop! Jullie beginnen met een lekkere amuse, gevolgd door een rieslingsoepje. Het hoofdgerecht wil je zeker niet missen: een mals varkenshaasje gelakt met Westmalle dubbel. We sluiten af met een panna cotta met amarenakersen en een zalige brownie. Ruimte over? Neem een lekkere cointreautruffel! Wie is eigenlijk de Bob?

Je kunt ervoor kiezen om dit diner met elkaar te maken, onder leiding van de Kookparty consulent. Liever lui? Dan koken wij! Het menu is uiteraard aan te passen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​