opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Winterproeverij

€ -,--

Koud hè! Kom snel binnen en kook gezellig met ons mee. Tijdens de dinnerparty ‘Winterproeverij’ warm je vanzelf op. Het menu bestaat uit maar liefst vijf gangen met een winters karakter. We starten met een zalige amuse van gerookte zalm en sinaasappelsaus. Daarna is het genieten van een mosterdsoepje en een malse kipfilet met zuurkool en ovengebakken aardappeltjes. Het toetje is absoluut een schot in de roos: gevulde kaneelappels uit de oven met mascarponeroom! We sluiten de winterproeverij af met een kop koffie en een feestelijk kokosmakroontje. Lang leve Koning Winter!

'Winterproeverij' kun je gezellig met elkaar bereiden. Willen jullie liever iets anders doen, dan koken wij! Voor mensen met een allergie of dieet kan het menu natuurlijk worden aangepast.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​