opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Workshop kinderfeestje 10 jaar

De Kookparty kookworkshops zijn de leukste in uw omgeving. Onze gespecialiseerde kookconsulenten komen gewoon bij u thuis en geven de kinderen een onvergetelijk kookfeest. Of u nou 2 of 10 kinderen uitnodigt, wij komen u graag helpen. Omdat wij hoogwaardige gerechten willen leren maken, geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar. Zo weten we zeker dat de kinderen het niveau aankunnen en het voor alle kinderen leuk blijft. Bovendien steken de kinderen er ook echt iets op tijdens het 2 uur durende kinderpartijtje. En dat alles voor een vaste prijs. De twee uur durende workshop vliegt voorbij, maar bezorgt de kinderen een onvergetelijke ervaring. Tijdens de workshop hebben ze dan bijvoorbeeld geleerd om bonbons te maken of cupcakes versierd. Of ze hebben een echte (verjaardags)taart leren bakken. Ook het bereiden van een luxueuze high tea zou kunnen. En als u nu de gerechten nog eens wilt maken, heeft u altijd nog het boodschappenlijstje, dat u voor de workshop heeft gekregen, waarop alle ingrediënten staan vermeld. Zo weet u precies wat u nodig heeft en had u alles in huis voor het partijtje. En wellicht had u eerst nog samen met een van onze kookconsulenten een thema bedacht, zoals een prinsessenthema of een piratenfeest. Alles is namelijk mogelijk bij Kookparty. Omdat u één vaste prijs betaalt, tot een maximum van 10 deelnemende kinderen, weet u precies waar u aan toe bent. De kinderen leren heerlijk koken en worden lekker bezig gehouden. En het leukste is wellicht dat u na afloop samen alles op kan eten. Kookparty neemt u graag het werk uit handen, dus neem vooral contact met ons op, omtrent onze vele mogelijkheden. Wij weten zeker dat er iets bij uw specifieke wensen past. Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​