opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Workshop kinderfeestje 14 jaar

De Kookparty kookworkshops zijn de leukste in uw omgeving. Onze gespecialiseerde kookconsulenten komen gewoon bij u thuis en geven de kinderen een onvergetelijk kookfeest. Of u nou 2 of 10 kinderen uitnodigt, wij komen u graag helpen. Omdat wij hoogwaardige gerechten willen leren maken, geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar. Zo weten we zeker dat de kinderen het niveau aankunnen en het voor alle kinderen leuk blijft. Bovendien steken de kinderen er ook echt iets op tijdens het 2 uur durende kinderpartijtje. En dat alles voor een vaste prijs. De twee uur durende workshop vliegt voorbij, maar bezorgt de kinderen een onvergetelijke ervaring. Tijdens de workshop hebben ze dan bijvoorbeeld geleerd om bonbons te maken of cupcakes versierd. Of ze hebben een echte (verjaardags)taart leren bakken. Ook het bereiden van een luxueuze high tea zou kunnen. En als u nu de gerechten nog eens wilt maken, heeft u altijd nog het boodschappenlijstje, dat u voor de workshop heeft gekregen, waarop alle ingrediënten staan vermeld. Zo weet u precies wat u nodig heeft en had u alles in huis voor het partijtje. En wellicht had u eerst nog samen met een van onze kookconsulenten een thema bedacht, zoals een prinsessenthema of een piratenfeest. Alles is namelijk mogelijk bij Kookparty. Kookparty neemt u graag het werk uit handen. Laat ons u helpen het leukste kinderpartijtje van het jaar te geven. De kinderen zullen er nog weken over doorpraten. En op de dag zelf heeft u geen kind aan ze. Neem contact met ons op voor alle vragen die u nog mocht hebben, of als u een afwijkend verzoek heeft. Bijvoorbeeld als u meer dan 10 kinderen wilt uitnodigen of een specifiek gerecht in gedachten heeft. Bijna alles is mogelijk, dus schroom niet.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​