opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

kookworkshop thuis Born

Kookparty verzorgt voor u een kookworkshop bij u thuis in Born. Zowel voor individuen als een groep kunt u bij ons terecht voor diverse thema workshops op het gebied van koken en bakken. Onze kookconsulent komt naar u toe en gaat samen met u aan de slag met het maken van diverse gerechten. Een kookworkshop van Kookparty is dan ook niet alleen een leuke maar tevens een leerzame ervaring. Leuk idee voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, teamuitje of een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Kookparty biedt u ruime mogelijkheden als het gaat om het verzorgen van een kookworkshop bij u thuis. U kunt kiezen uit diverse thema’s voor kooklessen: sushi, tapas, high tea, bonbons maar ook een cursus waarin u kennismaakt met alle kooktechnieken behoort tot de mogelijkheden. Maak uw keuze uit de onder meer de volgende onderwerpen: snijtechnieken, soepen en sauzen, vlees en gevogelte, koken met vis, nagerechten en desserts. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen door een culinaire ervaring verzorgt door Kookparty!



Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​