opc_loader

kok aan huis Langlaar

Wil jij een leuk kookfeest bij je thuis in Langlaar, organiseren, maar nog zoekende naar leuke ideeën of suggesties? Bij Kookparty hoef je alleen maar een kookthema te kiezen. Leuk, lekker en makkelijk! Vertel ons met hoeveel personen je bent en wat de gelegenheid is. Kookparty stuurt je een paar leuke suggesties voor een geslaagd kookfeest. Dat kan bijvoorbeeld een catering service, barbecue of een uitgebreid diner zijn.

Een thuiskok of zelf koken?

Je kan een kok inhuren voor een diner aan huis met vrienden, een gezellige familie avond, leuke activiteit voor teambuilding of een romatisch diner voor twee. De thuiskok bereid een heerlijke menu voor jullie klaar. Je kan het menu door onze thuiskoks laten bereiden of jullie koken zelf een menu onder begeleiding van de chef, dan maak je er een kookworkshop van.

Van lekkere hapjes tot luxe 5-gangen menu's.

Er is een ruime keuze aan diverse diners of catering voor een gastronomische top-middag of avond. Maak een keuze uit diverse keukens: Frans, Italiaans, Spaans, Surinaams, Japans, Indonesisch en veel meer.

Topkwaliteit en betaalbaar!

Wil je een culinaire feest aan huis, huur dan een kok aan huis van Kookparty. Alles gaat in overleg en er is heel veel mogelijk. Laat ons dus vooral weten wat je wensen zijn, we denken graag met je mee!

0,00