opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Verjaardagsfeest Alvershool

Jarig? Maak er een kookfeestje van!

Een lekker verjaardagsfeest organiseren? Schakel Kookparty in en je dag wordt onvergetelijk. Want wat is er leuker dan samen kokkerellen, smullen en genieten? Met Kookparty vier je je culinaire feestje gewoon thuis in Alvershool, of op elke andere gewenste locatie. Het enige dat je nodig hebt is een standaardkeuken met wat werkruimte, wij regelen de rest. We hebben genoeg tips en ideeën voor een supergeslaagd en origineel kookfeest. Kies een leuk thema, reserveer een datum en nodig je vrienden uit. Laat de voorpret maar beginnen!

Lekker samen koken is altijd een leuke activiteit!

Als je wil gaan koken op je verjaardag, kun je alle kanten op. Het is leuk om het kookthema aan te passen op je gastenlijstje. Nodig je je hele familie uit? Dan kun je er bijvoorbeeld een high-tea party van maken. Opa en oma zorgen voor de sandwiches, de kinderen bakken cupcakes en de volwassenen maken bonbons of een lekkere hartige taart. Liever een avondje met vrienden? Dan is een world food party of een tapas workshop een schot in de roos. Of wat dacht je van een diner aan huis waarbij een Kookparty privékok jou en je gasten trakteert op een heerlijk menu? Natuurlijk kun je met Kookparty ook de leukste kinderfeestjes organiseren. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Verjaardagsfeest op maat

Op onze site vind je tientallen ideeën om een verjaardagsfeest te vieren thuis of op een leuke locatie in Alvershool. Kijk lekker rond om inspiratie op te doen! Een kookparty is leuk voor iedere verjaardag, maar bijvoorbeeld ook voor speciale gelegenheden zoals een kroonjaar (45, 50, 65, 70!), een jubileum of familiedag. Natuurlijk kunnen we elk kookfeest afstemmen op jouw wensen. Heb je suggesties, volg je een bepaald dieet of heb je een allergie, laat het dan gerust weten. Bij Kookparty doen we niet moeilijk en passen we de recepten graag aan. Zo weet je zeker dat je culinaire feestje een ongekend succes wordt.

0,00


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​