opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

kok aan huis Beckum

Wil jij een culinair diner bij je thuis in Beckum, organiseren, maar nog zoekende naar leuke ideeën of suggesties? Bij Kookparty hoef je alleen maar een kookthema te kiezen. Leuk, lekker en makkelijk! Vertel ons met hoeveel personen je bent en wat de gelegenheid is. Kookparty stuurt je een paar leuke suggesties voor een geslaagd culinair feest. Dat kan bijvoorbeeld een catering service, barbecue of een uitgebreid diner zijn.

Een thuiskok of zelf koken?

Je kan een kok inhuren voor een diner aan huis met vrienden, een gezellige familie avond, leuke activiteit voor teambuilding of een romatisch diner voor twee. De thuiskok bereid een heerlijke menu voor jullie klaar. Je kan het menu door onze thuiskoks laten bereiden of jullie koken zelf een menu onder begeleiding van de chef, dan maak je er een kookworkshop van.

Van lekkere hapjes tot luxe 5-gangen menu's.

Er is een ruime keuze aan diverse diners of catering voor een gastronomische top-middag of avond. Maak een keuze uit diverse keukens: Frans, Italiaans, Spaans, Surinaams, Japans, Indonesisch en veel meer.

Topkwaliteit en betaalbaar!

Wil je een culinair diner aan huis in Beckum, huur dan een kok aan huis van Kookparty. Alles gaat in overleg en er is heel veel mogelijk. Laat ons dus vooral weten wat je wensen zijn, we denken graag met je mee!

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​