opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Babyshower


Welkom bij Kookparty!​
Taarten, bonbons, chocolade, cupcakes of een heerlijke high tea? Een Kookparty kan je overal voor een babyshower organiseren. Gezellig, betaalbaar en lekker! Bereid met elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer de lekkerste gerechten. Na een korte introductie en uitleg over de ingrediënten gaan jullie aan de slag. Onze kookconsulent zal tijdens het verwerken van de ingrediënten diverse tips en technieken geven om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen. Een Kookparty duurt ongeveer 2½ uur en kan op iedere locatie worden georganiseerd. Boek een Kookparty bij je thuis, op uw bedrijf of gezellig in uw vakantiewoning tijdens een weekendje weg, alles kan. Neem snel een kijkje in ons Kookparty overzicht, er zit vast iets leuks en lekkers voor u bij!
 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​