opc_loader

Kookparty boot_!

Activiteiten op het water, Koken op de Kookpartyboot

Wil je graag een uniek culinair avontuur beleven? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je altijd al willen koken tijdens een boottocht? Dan is de Kookpartyboot iets voor jou! Deze exclusieve boot is beschikbaar voor allerlei feestelijke gelegenheden. Of je nu 's ochtends of 's middags wilt vertrekken, je kunt samen met je gezelschap genieten van een heerlijke kookworkshop op de Kookparty boot. En het beste van alles is dat je zowel binnen in de kombuis als buiten op het dek kunt deelnemen aan een kookworkshop.

Stel je eens voor: koken en eten tegen de achtergrond van een prachtige zonsondergang. Het is een ervaring die je echt moet meemaken. Neem even de tijd om te ontspannen, adem in, adem uit en geniet van alles wat de Kookpartyboot te bieden heeft. Of je nu met een groep van 6 of 12 personen komt, er is genoeg ruimte voor iedereen op de boot. Voordat je vertrekt, ontvang je een welkomstdrankje en krijg je een rondleiding over de boot. Je wordt ook geïnformeerd over de veiligheidsvoorschriften, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je avontuur op het water. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten, dankzij Kookparty!

Je kunt aan boord stappen in de haven van Stad aan 't Haringvliet, gelegen op het eiland Goeree Overflakkee. De Kookpartyboot is beschikbaar van maart tot en met oktober, dus informeer naar de mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

 

Of je nu een personeelsuitje, een familiefeest of een vrijgezellenfeest organiseert, de Kookpartyboot is de perfecte locatie voor een onvergetelijk evenement. Geniet van de combinatie van zeilen en koken op een prachtige boot. Ontdek nieuwe culinaire vaardigheden terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het water. Creëer mooie herinneringen met je vrienden, familie of collega's terwijl je samen geniet van een heerlijke maaltijd.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je culinaire avontuur op de Kookpartyboot en beleef een onvergetelijke dag op het water. Het is een unieke ervaring die je nog lang zult koesteren.

Terug