opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Kookparty kinderfeestje high tea in Alblasserdam.

Hoe vind je nou een verjaardagspartijtje in de omgeving van Alblasserdam, dat voor iedereen gezellig is en waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes een geweldige tijd beleven? Een kinderfeestje organiseren kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Welke activiteit? Wat als het regent? Hoe zit het met vervoer? Met een Kookparty verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon.

 


Wij komen namelijk naar je toe en zorgen ervoor dat de jarige job een fantastische verjaardag heeft. Geen gedoe met halen/brengen, het kan gewoon bij je thuis en iedereen kan eraan meedoen. Je kunt kiezen uit heel veel leuke kinderworkshops van zelf taart maken, bonbons maken, cupcakes bakken en versieren met heerlijke chocolade en fondant tot een complete high tea tafel met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen. Wat gaan we doen? Je kiest in de high tea thema de gerechtjes die jullie willen koken. Scones met lekkere jam, klassieke high tea sandwiches,  gevulde chocolade bonbons kortom u kunt zelf een hele high tea maaltijd samenstellen. Onder begeleiding van onze kookconsulent worden jullie in groepjes verdeeld en gaan jullie als één team een tafel vol lekkernijen samen bereiden. Klaar? Aan tafel en de buikjes rond eten. Geen friet bij de MC Donalds, maar een compleet high tea menu met zelf gemaakte gerechtjes. 

 

 Onze leukste kookworkshops voor kinderen:


Goed om te weten over de Kookparty high tea voor kinderen
Een high tea kinderfeestje van Kookparty duurt drie uur. Wij geven high tea workshops voor kinderen in Alblasserdam, vanaf 5 jaar aan huis of op een locatie mits er een keuken aanwezig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Samen koken is altijd leuk!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​