opc_loader

Babyshower Bosch en Duin

U wacht iets heel bijzonders: binnenkort bevalt u van uw kind. Of misschien is uw beste vriendin in blijde verwachting? Het is natuurlijk ook mogelijk dat u voor het eerst oma of opa wordt en uw dochter of schoondochter iets heel speciaals gunt. Want het moment om u te verheugen op het wonder van een kind, is aangebroken! 

Het organiseren van een babyshower met Kookparty kan overal, ook in Bosch en Duin.

Kookparty vangt de aanloop naar deze grote gebeurtenis in uw leven in een bijzondere Babyshower Party, die wij versieren met uw wensen: u stelt uw liefst denkbare gezelschap samen en wij maken met u de heerlijkste gerechten die u zich daarbij voor kunt stellen. Gewoon in de intimiteit van uw eigen huis. Zodat u in alle rust optimaal kunt genieten van elkaar en het eten. 

Een uniek kado: een babyshower workshop

De Babyshower Party is een werkelijk intiem kado aan elke moeder. Wilt u iets verrukkelijks met chocolade maken, chocolade bonbons misschien? Of geeft u de voorkeur aan een elegante High Tea? Het zou zomaar kunnen dat u watertandt bij de heerlijke zelfgemaakte tapas of simpelweg zin heeft in het versieren van allerlei taartjes of  cupcakes... De kookconsulent van Kookparty stelt met plezier een originele Babyshower Party voor u samen, geheel op maat gemaakt. 

Uw ideeën komen tot leven in een Kookparty

Uw ideeën en suggesties worden zorgvuldig verwerkt in een onvergetelijke gebeurtenis. Kookparty zorgt er met liefde voor dat u straks met een glimlach terug zal kijken op de voorpret tijdens de Babyshower Party. De foto’s op schoot en uw kersverse kleintje in de armen!

0,00