opc_loader

Babyshower Zoeterwoude-Dorp

U wacht iets heel bijzonders: binnenkort bevalt u van uw kind. Of misschien is uw beste vriendin in blijde verwachting? Het is natuurlijk ook mogelijk dat u voor het eerst oma of opa wordt en uw dochter of schoondochter iets heel speciaals gunt. Want het moment om u te verheugen op het wonder van een kind, is aangebroken! 

Het organiseren van een babyshower met Kookparty kan overal, ook in Zoeterwoude-Dorp.

Kookparty vangt de aanloop naar deze grote gebeurtenis in uw leven in een bijzondere Babyshower Party, die wij versieren met uw wensen: u stelt uw liefst denkbare gezelschap samen en wij maken met u de heerlijkste gerechten die u zich daarbij voor kunt stellen. Gewoon in de intimiteit van uw eigen huis. Zodat u in alle rust optimaal kunt genieten van elkaar en het eten. 

Een uniek kado: een babyshower workshop

De Babyshower Party is een werkelijk intiem kado aan elke moeder. Wilt u iets verrukkelijks met chocolade maken, chocolade bonbons misschien? Of geeft u de voorkeur aan een elegante High Tea? Het zou zomaar kunnen dat u watertandt bij de heerlijke zelfgemaakte tapas of simpelweg zin heeft in het versieren van allerlei taartjes of  cupcakes... De kookconsulent van Kookparty stelt met plezier een originele Babyshower Party voor u samen, geheel op maat gemaakt. 

Uw ideeën komen tot leven in een Kookparty

Uw ideeën en suggesties worden zorgvuldig verwerkt in een onvergetelijke gebeurtenis. Kookparty zorgt er met liefde voor dat u straks met een glimlach terug zal kijken op de voorpret tijdens de Babyshower Party. De foto’s op schoot en uw kersverse kleintje in de armen!

0,00