opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

kookcursus thuis Hattem

Bij Kookparty geven we graag een kookcursus bij u thuis in Hattem, om u de kneepjes van het vak bij te brengen. Dit kan zowel individueel als in een groep waarna u kunt genieten van de heerlijke bereidde gerechten. Naast een kookcursus kunt u bij de Kookparty ook terecht voor diverse thema workshops, een diner aan huis of de organisatie van een kinderfeestje en andere gelegenheden. Gezellig samen koken en daarna samen genieten is het motto van Kookparty! Heeft u een kookcursus bij u thuis geboekt, dan kunt u het volgende verwachten van Kookparty. Onze kookconsulent zal elke kookles zorgen voor een boodschappenlijstje met de juiste ingrediënten voor een geslaagde les. Elke les zullen drie verschillende onderdelen van een kookvak behandeld worden waardoor u aan het eind van de cursus helemaal zelf een culinair hoogstandje kunt bereiden met de opgedane kennis. We bieden kookcursussen aan voor verschillende niveaus: snijtechnieken, soepen & sauzen, koken en blancheren, vlees en gevogelte, vis, nagerechten en desserts. Een kookcursus van Kookparty duurt ongeveer drie uur en kan op elke gewenste dag en locatie plaatsvinden. Heeft u wel zin in een culinaire ervaring en zou u graag een kookcursus bij u thuis willen volgen? Neem dan snel contact op met Kookparty en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Bekijk de verschillende kookcursussen en ga op zoek naar uw talenten in de keuken!

0,00


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​