opc_loader

Promo


Koken met Kookparty, een gezellige belevenis om samen van te genieten!
Op zoek naar een leuk alternatief om een workshop te volgen, beter te leren koken of lekker te genieten van een heerlijk zelf vers bereid diner? Kookparty geeft workshops door heel Nederland en werkt zonder vaste locatie, lekker makkelijk en u hoeft de deur niet uit. Onze kookconsulenten komen naar u toe, zoals bij u op het bedrijf, bij u thuis of gezellig op uw vakantieadres. Bij Kookparty zijn de culinaire mogelijkheden eindeloos, wij helpen u graag bij het samenstellen van een super leuk programma voor uw gezelschap en binnen uw budget! Veel plezier op onze site en indien u vragen heeft stuur ons een berichtje.

Het Kookparty team.

 


Een super leuk cadeau!
Is er binnenkort iemand jarig, een verrassing voor...en zo zijn er nog veel meer gelegenheden om een Kookparty te organiseren... i.p.v uit eten te gaan kunnen jullie met z'n allen een Kookparty doen. Kies een Kookparty thema uit en jullie koken samen een tafel vol lekkernijen. 

De mogelijkheden bij Kookparty zijn eindeloos!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.